• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan DX35Z

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2.900 uur

2014

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
ModelDX35Z
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren2.900 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

De Doosan DX35Z is een robuuste en betrouwbare mini-graafmachine. Met een bedrijfsgewicht van 3500 kg is het de ideale partner voor zowel grote als kleinere klussen. De aandrijving van deze mini-graafmachine gebeurt via rupsen, dit zorgt voor een stabiele werkomgeving en een uitstekende balans.

De algemene staat van de machine is goed. Deze Doosan DX35Z is uitgerust met een cabine die voorzien is van alle comfort: een kachel om je warm te houden tijdens koude dagen, een radio voor wat achtergrondmuziek en werklampen zodat je ook in het donker door kan werken.

Daarnaast has deze machine een sloop/sorteer functie, wat het een uiterst veelzijdige keuze maakt. De hydraulische snelwissel CW05 maakt het mogelijk om snel van apparatuur te wisselen, wat de Doosan DX35Z nog efficiënter maakt. Ook zijn er 3 bakken met QT oren inbegrepen.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Het referentienummer van deze machine is 60340. Neem gerust contact op voor meer informatie over deze betrouwbare Doosan DX35Z mini-graafmachine. Deze machine staat klaar om aan de slag te gaan op jouw bouwplaats.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines