Marktplaats voor machines en wegtransport

Nieuwste advertenties

Marktplaats voor machines en wegtransport

Welkom op onze marktplaats voor zwaar materieel. Hier vind je een voorraad van onder andere graafmachines, laders, kiepwagens en nog veel meer. Alles wat op onze marktplaats beschikbaar is, kun je ook eenvoudig leasen voor professioneel gebruik. Een lease is tegenwoordig bijna net zo makkelijk als kopen en is binnen maximaal drie werkdagen geregeld. Bovendien heb je hier meestal geen jaarcijfers voor nodig.

Marktplaats werktuigen

Van bouwmachines, tractoren, graafmachines, laders en vorkheftrucks tot vrachtwagens, aanhangwagens en kippers. Bezoek onze brede selectie van nieuwe en gebruikte zware wegtransportvoertuigen en machines en krijg de beste leaseprijs.

Machine kopen

Wanneer je een machine wil kopen voor je onderneming, kan dat een grote hap uit je werkkapitaal zijn. Een machine kopen met lease is dan vaak een verstandigere keuze voor je bedrijf. Op deze manier kun je namelijk een machine kopen, terwijl je ook liquiditeit behoudt en andere investeringen kunt blijven doen. Tegelijkertijd maak je wel gebruik van een nieuwer en beter model met bijvoorbeeld meer laadruimte of duurzame motor.

Machines verkopen?

Beschik je over voorraad en wil je je machines en/of voertuigen sneller verkopen? Dan kun je gebruik maken van ons platform om de juiste klant te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie. We komen graag in contact.