Bulldozer kopen

Een bulldozer is een zwaar bouwvoertuig dat is ontworpen voor het verplaatsen en egaliseren van grote hoeveelheden grond, puin of ander materiaal op bouwterreinen, landbouwgronden en andere terreinen.

Filteren

Subcategorie
Merk
Leaseprijs
Aanschafwaarde
Brandstof
Draaiuren
uur
uur
Bouwjaar

18 bulldozers gevonden

Bulldozers: waar gebruik je ze voor?

Een bulldozer wordt gebruikt om grond of puin te verplaatsen, waardoor het terrein geëffend wordt of de grond samengebracht wordt. Naast het egaliseren van terrein kan de machine ook dienen voor het ophogen van bijvoorbeeld dijken. Bovendien is het mogelijk om de bulldozer in te zetten voor het graven van greppels. Deze veelzijdige machine komt vooral tot zijn recht in de bouwsector, met name in de wegen- en waterbouw.

Caterpillar of Liebherr bulldozer kopen?

Op onze marktplaats vind je een breed aanbod bulldozers van verschillende merken. De keuze tussen een Caterpillar en Liebherr wiellader hangt af van verschillende factoren, waaronder je specifieke behoeften, het beoogde gebruik, budget en je persoonlijke voorkeuren.

Tweedehands bulldozer

De voorraad van beschikbare bulldozers die hierboven te vinden zijn, bestaat uit een combinatie van nieuwe en gebruikte bulldozers. Het is goed om te weten dat tweedehands bulldozers aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe modellen. Dit komt omdat dan de kop er al af is, waardoor de waarde een stuk is gedaald. Het kan daarom verstandig zijn om voor een tweedehands bulldozer te kiezen, omdat je meestal voordeliger uit bent. Je kunt ook gebruikte bulldozers eenvoudig onderbrengen in een lease bij Beequip.