• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson 803 minigraver NIEUW €265 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
Type803 minigraver NIEUW €265 LEASE
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Wil je indruk maken op de bouwplaats? Overweeg dan deze gloednieuwe Wacker Neuson 803 minigraver. Hij is direct leverbaar en lease is een mogelijkheid.

Dit model is identiek aan de Cat Caterpillar 300.9 D en wordt aangedreven door een krachtige 3-cilinder 9.9 kW YANMAR dieselmotor. Ondanks zijn kracht weegt deze machine maar 990 kg. Met zijn bouwjaar van 2022 is hij helemaal nieuw en klaar om jouw klussen te klaren.

Enkele kenmerken van deze graafmachine zijn de zwenkgiek, een neerklapbare rolbeugel en een extra hydraulisch ventiel. De hydraulisch verstelbare onderwagen is slechts 69 / 86 cm breed. De minigraver is ook uitgerust met een schuifblad en een mechanische wissel CW05, inclusief 2 bakken.

Inruil is mogelijk, en we kunnen de minigraver ook bij je op locatie leveren als dat jouw voorkeur heeft. Daarnaast is leasing een optie voor ondernemers uit zowel België als Nederland. Stuur ons vrijblijvend je bedrijfsnaam en KVK-nummer (of BTW-nummer voor Belgische ondernemers), en we sturen je zo snel mogelijk een offerte en een kredietcheck.

Aan het eind van de leaseperiode word je de eigenaar van de machine, dus je investeert echt in de toekomst van je bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op. Deze Wacker Neuson 803 minigraver wacht op jou om hem aan het werk te zien.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht990 kg

Vergelijkbare machines