• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bedrijfswagen kopen

Wil je een bedrijfswagen kopen voor je onderneming? Vind hier de bestelbus die voldoet aan jouw wensen. Je kunt bovendien direct de leaseprijs berekenen voor de bedrijfswagen van jouw voorkeur. Zo kun je zien wat je per maand zou gaan betalen wanneer je de kosten liever wil spreiden.

Filteren

Subcategorie
Merk
Model
Bouwjaar
Leaseprijs
Aanschafwaarde
Asconfiguratie
Uitvoering
Brandstof
Transmissie
Tellerstand
km
km
Draaiuren
uur
uur

3.687 bedrijfswagens gevonden

Over Bedrijfswagens

Bestelbusjes, ook wel bekend als bestelwagens of bedrijfswagens, zijn onmisbare werkpaarden in talloze bedrijfstakken over de hele wereld. Deze speciaal ontworpen voertuigen zijn essentieel voor het vervoer van goederen, gereedschappen en materialen en spelen een cruciale rol in de dagelijkse activiteiten van ondernemers en bedrijven.

Een van de belangrijkste kenmerken van bestelbusjes is hun veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en configuraties, variërend van compacte stadsbestelwagens tot grotere bestelwagens met een ruime laadruimte. Hierdoor kunnen ze worden aangepast aan uiteenlopende behoeften, van pakketbezorging tot bouwprojecten en ambachtsbedrijven.

Bedrijfsbus of bedrijfsauto kopen

Een bedrijfswagen ofwel bedrijfsbus kopen doe je niet elke dag. Het is daarom belangrijk om je goed in te lezen in de voor- en nadelen van diverse bedrijfswagens. Zo kun je bepalen welke bestelbus jouw voorkeur heeft. Er zijn namelijk veel verschillende merken met allemaal verschillende specificaties.

Tweedehands bedrijfswagen ofwel gebruikte bedrijfswagen kopen

Op onze marktplaats kun je diverse bedrijfswagens terugvinden. Veel daarvan zijn gebruikte ofwel tweedehands modellen. Maar wist je dat een gebruikte bedrijfswagen een stuk goedkoper dan een nieuwe bestelbus is? Wil je dus een goedkope bedrijfswagen kopen dan is het verstandig om voor een tweedehands model te kiezen.

Merken bedrijfswagen

Er zijn veel verschillende bedrijfswagenmerken. We zetten de populairste hieronder op een rijtje.

Bedrijfswagen enkele cabine

Een bedrijfswagen met enkele cabine heeft plaats voor maximaal 3 personen. De rest van de bus kun je inzetten voor de lading, waardoor een bedrijfswagen met enkele cabine vooral geschikt is voor het vervoeren van goederen en materiaal.

Bedrijfswagen dubbele cabine

Een bedrijfswagen dubbele cabine is een bestelbus met een extra rij zitplaatsen. Dit maakt dat deze bedrijfswagen uitermate geschikt is voor ondernemers die het vervoeren van personen en goederen willen combineren. Bovendien is er vaak voldoende zitplaats om met een team van 5 of 6 personen ergens naar toe te rijden. Zo kun je besparen op brandstofkosten omdat je niet met twee bussen hoeft te rijden.

Marktplaats bedrijfswagens

Ben je op zoek naar een platform waarop je verschillende bedrijfsauto's kunt vergelijken? Dan ben je hier op het juiste adres. We hebben het aanbod van diverse leveranciers samengevoegd op dit platform, zodat je de diverse modellen goed kunt bekijken.

Lease bedrijfswagen

Wil je een bedrijfswagen kopen maar deze liever in termijnen betalen? Begrijpelijk. Zo kun je namelijk liquiditeit behouden en dus andere investeringen blijven doen. Daarom is het mogelijk om eenvoudig je leaseprijs te berekenen voor de bedrijfswagen van jouw voorkeur.

Elektrische bedrijfswagen

Heb je al eens aan een elektrische bedrijfswagen gedacht? Tegenwoordig wordt elektrisch rijden steeds populairder. En vooral elektrische bedrijfswagens worden erg veel gekocht. Elektrisch rijden heeft namelijk veel voordelen. Naast dat een elektrische bedrijfswagen beter is voor het milieu, scheelt het ook in brandstofkosten. De totaalprijs die je kwijt bent, ofwel de Total Cost of Ownership, is voor een elektrische bestelbus een stuk lager.

Bedrijfswagen merken

Logo Citroën

Citroën

Logo DAF

DAF

Logo Fiat

Fiat

Logo Ford

Ford

Logo Iveco

Iveco

Logo Krone

Krone

Logo Kässbohrer

Kässbohrer

Logo MAN

MAN

Logo Maxus

Maxus

Logo Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Logo Mitsubishi

Mitsubishi

Logo Nissan

Nissan

Logo Opel

Opel

Logo Peugeot

Peugeot

Logo Renault

Renault

Logo Scania

Scania

Logo Toyota

Toyota

Logo Volkswagen

Volkswagen

Logo Volvo

Volvo