• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota KX61-3 minigraver graafmachine 2013 3460uur diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

3.460 uur

2013

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelKX61-3 minigraver graafmachine 2013 3460uur diesel
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren3.460 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een solide en betrouwbare machine voor je bouwprojecten, is deze Kubota KX61-3 mini graafmachine een goede optie voor jou. Gebouwd in 2013, is deze machine nog steeds in optimale staat en gestationeerd op rupsbanden voor een soepele en stabiele hantering op elk terrein.

De Kubota KX61-3 is een echt werkpaard in het veld en heeft nog vele uren te bieden voor je volgende grote project. Het toepassingsgebied is voornamelijk de bouw, waardoor het een ideale machine is voor aannemers die een duurzame en betrouwbare graafmachine nodig hebben.

Bij Van de Wert Trading B.V., zijn we er trots op dat we een continu draaiende voorraad hebben, en de Kubota KX61-3 mini graafmachine is een van de vele machines die we momenteel op voorraad hebben. Let op, onze prijzen zijn exclusief btw en onze machines worden geleverd in "as-is" staat zonder garanties.

We nodigen je graag uit om ons te bezoeken in Nuland voor een bezichtiging en eventueel een proefrit met de Kubota KX61-3 mini graafmachine. Maak je geen zorgen als je planning krap is, we begrijpen dat en bieden daarom flexibele afspraakopties aan om aan je behoeften te voldoen.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vandewert.nl of bel ons op 0031735320044. Voor meer informatie over onze machines en diensten nodigen we je graag uit om onze website te bezoeken op www.vandewert.nl.

Vergelijkbare machines