• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

New Holland T4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNew Holland
ModelT4
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Deze New Holland T4 tractor is een sterke en betrouwbare machine, ideaal voor een breed scala aan taken. Uitgerust met een topsnelheid van 40 km/u is hij snel genoeg om vlot te bewegen over het veld of de boerderij, terwijl het serienummer ELRT4S75HPX100639 borg staat voor zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deze tractor is niet alleen snel, maar ook comfortabel. De stoel is bekleed met stof en voorzien van een mechanische vering, een gordel en een armsteun. De cabine heeft een verduisterd dakraam dat open kan, voor wanneer je wat frisse lucht nodig hebt tijdens een lange werkdag.

De tractor is uitgerust met een power shuttle met servo ondersteunde PTO inschakeling, waardoor het schakelen tussen taken soepel en eenvoudig is. De voorbereiding voor de aftakas aan de voorzijde biedt extra veelzijdigheid voor diverse implementaties. De tractor heeft ook een standaard ventilator en een 100 AH accu.

Met de ingebouwde radio met Bluetooth kun je altijd luisteren naar je favoriete muziek of nieuwszender, zelfs tijdens het werk. Ook is de tractor voorzien van standaard ruitenwissers aan de voor- en achterkant, zodat het zicht altijd duidelijk blijft, ongeacht het weer.

Wat verlichting betreft, beschikt deze New Holland T4 over 2 werklampen aan de voorkant en 2 aan de achterkant. Ook heeft hij telescopische buitenspiegels voor de cabine en een zwaailicht voor extra zichtbaarheid. De voorspatborden van 400 mm bieden bescherming tegen modder en andere spatten.

Het goede nieuws is dat deze tractor nu beschikbaar is. Neem contact op met de vertegenwoordiger voor de precieze locatie van deze machine. Hij of zij zal je met veel plezier meer inlichtingen geven over deze betrouwbare New Holland T4 tractor.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen55 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type380/70R20

As 2

PositieAchter
Merk en type480/70R30