• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

New Holland tractor kopen

Wil je een New Holland tractor kopen voor je onderneming? Vind hier een divers aanbod aan New Holland trekkers die je kunt kopen of leasen.

Filteren

Subcategorie
Merk
Bouwjaar
Leaseprijs
Aanschafwaarde
Brandstof
Draaiuren
uur
uur

20 tractors gevonden

Over New Holland Tractoren

Een New Holland tractor is een krachtige landbouwmachine die ontworpen is om bij lage snelheden een aanzienlijke trekkracht te leveren. Deze machines worden gebruikt voor een breed scala aan taken in de landbouw, mijnbouw en bouwsector.

Landbouwwerktuigen kunnen worden voortgetrokken door of gemonteerd worden op een New Holland tractor, waardoor deze machines een veelzijdig instrument zijn voor agrarische bedrijven.

New Holland tractoren zijn van onschatbare waarde voor landbouwers over de hele wereld. Als een toonaangevend merk in de landbouwsector, brengt New Holland voortdurend verbeterde en innovatieve machines op de markt die voldoen aan de evoluerende behoeften van landbouwondernemers.

Landbouwondernemers hebben vaak een specifieke voorkeur voor een bepaald merk en model tractor, en New Holland is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en prestaties.

Net als andere gerenommeerde merken in de branche biedt New Holland tractoren aan die variëren in vermogen en specificaties, waardoor er voor elke behoefte en bedrijfsgrootte een geschikte optie is.

New Holland is een wereldwijd bekend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en betrouwbare landbouwmachines, waaronder zijn reeks hoogwaardige tractoren. Of je nu op zoek bent naar een tractor voor algemene boerderijwerkzaamheden, gespecialiseerde landbouwtoepassingen of zware trektaken, New Holland heeft een oplossing die perfect bij je past.

De Superieure Technologie van New Holland Tractoren

Elke New Holland tractor is ontworpen met de nieuwste technologieën en innovaties. Van krachtige motoren en geavanceerde transmissiesystemen tot eco-vriendelijke functies, New Holland tractoren zijn gebouwd om maximale prestaties en efficiëntie te leveren.

Uitstekende Motoren

New Holland tractoren zijn uitgerust met robuuste en betrouwbare motoren, ontworpen voor kracht en efficiëntie. Of het nu gaat om de compacte modellen met lagere motorvermogens, ideaal voor lichtere taken, of de zwaardere modellen met krachtige motoren voor de zwaarste klussen, New Holland heeft een model dat aan je behoeften voldoet.

Geavanceerde Transmissie

New Holland tractoren zijn voorzien van geavanceerde transmissiesystemen die soepele en responsieve besturing bieden. Of je nu kiest voor een model met een traditionele mechanische transmissie of een met een geavanceerd automatisch systeem, je kunt rekenen op nauwkeurige en efficiënte bediening met New Holland.

Milieuvriendelijk

New Holland is toegewijd aan duurzaamheid en milieubescherming. Hun tractoren voldoen aan de strengste emissienormen en zijn ontworpen om het brandstofverbruik te minimaliseren en de uitstoot van schadelijke gassen te verminderen.

Conclusie

Of je nu een ervaren landbouwer bent of nieuw in de branche, New Holland tractoren bieden superieure prestaties, duurzaamheid en waarde. Met hun geavanceerde technologie en toewijding aan duurzaamheid, zijn New Holland tractoren een uitstekende keuze voor elke boerderij.

New Holland tractor kopen met lease

Een New Holland tractor aanschaffen is een aanzienlijke investering. Voor veel landbouwondernemers kan leasing een aantrekkelijke optie zijn. Met leasen betaal je een vast bedrag per maand gedurende een vooraf bepaalde periode. Dit stelt je in staat om werkkapitaal vrij te houden voor andere investeringen en groei van je bedrijf.

Gebruikte New Holland trekker

Ook tweedehands New Holland tractoren zijn een haalbare optie, vaak tegen lagere kosten dan nieuwe machines. Het leasen van een gebruikte tractor kan ook financiële voordelen bieden, aangezien de waarde van een tweedehands machine minder snel daalt. Beequip biedt expertise op het gebied van leasing voor landbouwmachines, inclusief gebruikte tractoren. Onze 'equipment-first' aanpak houdt rekening met de specifieke behoeften van je bedrijf en waarvoor je de trekker gaat inzetten bij het opstellen van een lease-offerte.

Landbouwmachine merken

Logo Bobcat

Bobcat

Logo Case

Case

Logo Fendt

Fendt

Logo Fiat

Fiat

Logo Ford

Ford

Logo John Deere

John Deere

Logo Krone

Krone

Logo Massey Ferguson

Massey Ferguson

Logo New Holland

New Holland

Logo Renault

Renault

Logo SAME

SAME

Logo Valtra

Valtra