• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Avenger

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvenger
Model26 VST Engine 4 CYL
Type26 VST Engine 4 CYL
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige tractor die zowel efficiënt als robuust is? De nieuwe Avenger 26 VST Engine 4 CYL komt zeker aan je behoeften tegemoet. Deze 24pk 4-cilinder minitrekker is uitzonderlijk krachtig en komt met stuurbekrachtiging om de bediening zo soepel mogelijk te maken.

Bovendien levert de 4WD je de nodige grip en tractie, ongeacht de staat van het terrein. Of je nu op een open veld of een lastig stuk terrein werkt, de Avenger 26 laat je niet in de steek. De breedte van zijn gazonbanden draagt bij aan de stabiliteit en maakt het mogelijk om zware lasten moeiteloos te slepen.

De tractor is uitgerust met een dubbelwerkend ventiel, waardoor hij in staat is om hydraulische taken met gemak uit te voeren. Dit maakt de Avenger 26 VST Engine 4 CYL ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

Deze minitrekker wordt compleet geleverd met kenteken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de juridische aspecten van het bezit van deze machine. Kortom, de Avenger 26 VST Engine 4 CYL is een uitstekende allrounder die je kan helpen het zware werk gemakkelijker te maken.