• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota KX 019-4 Nieuwe Minigraver / Mini Graver

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

3 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
TypeKX 019-4 Nieuwe Minigraver / Mini Graver
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt
Draaiuren3 uur

Omschrijving

Op zoek naar een compacte, ongebruikte graafmachine? Overweeg dan deze gloednieuwe Kubota Kx019-4, dé ideale compagnon voor bouwprojecten. Deze krachtige machine van Kubota, bouwjaar 2023, biedt eigenschappen die je efficiëntie zullen verhogen en je graafwerk eenvoudiger kunnen maken.

De Kubota Kx019-4 zit vol verrassingen waarvan de aandrijving op rups een opvallende is. Dit betekent dat je in het bezit bent van een machine die kracht en stabiliteit verzekert, zelfs op de moeilijkste terreinen.

Met zijn drie cilinder Kubota motor en een eigen gewicht van 1780 kg, is deze minigraver tot veel in staat. Daarnaast heeft deze machine een verstelbare onderwagen variërend van 99 cm tot 130 cm, wat voor superieure stabiliteit en prestaties zorgt.

De machine is van alle gemakken voorzien inclusief een nieuwe driedelige bakkenset en snelwissel cw05 met lasthaak. Daarnaast beschikt de machine over werkverlichting, een tweede rijsnelheid en een extra hydraulische functie (bediend in de joystick) - alles wat je nodig hebt om de klus te klaren.

Veiligheid is ook niet vergeten: de machine is voorzien van gecodeerde sleutels, wat een extra beveiligingslaag biedt tegen diefstal.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Luuk van Elk, die je graag helpt om te zien of deze Kubota Kx019-4 de juiste keuze is voor jou. En wat betreft inruil of transport? Dat is in overleg tot de mogelijkheden.

Vergelijkbare machines