• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Caterpillar 301.6 minigraver NIEUW sloop / sorteer functie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Type301.6 minigraver NIEUW sloop / sorteer functie
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Duik in de wereld van efficiënt graven met de gloednieuwe Caterpillar Cat 301.6 minigraver. Deze compacte krachtbron met een gewicht van 1925 KG en een 16 kW diesel motor is klaar om je project te verbeteren met zijn indrukwekkende graafcapaciteiten.

De Cat 301.6 is uitgerust met een comfortabele, luxe cabine, die je werkdagen een stuk aangenamer maakt. Je geniet van een ingebouwde radio en LED-werkverlichting, om te zorgen voor een prettige en productieve werksfeer, dag en nacht. Omring jezelf met gemak - de machine biedt automatische gasfuncties, waardoor je meer focus kunt leggen op het werk dat gedaan moet worden.

Daarnaast blinkt deze graafmachine uit in veelzijdigheid. Met een bijkomende sloop/sorteer functie en hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, is de Cat 301.6 een waardig werktuig voor uiteenlopende klussen. Maar dat is niet alles - de minigraver komt inclusief 3 bakken, wat zorgt voor nog meer flexibiliteit.

We bieden je ook de gelegenheid om deze Caterpillar Cat 301.6 te leasen. Of je nu gevestigd bent in Nederland of België, onze leaseopties stellen je in staat om te kiezen voor zowel korte als langere termijnen. Het beste van alles is dat je na het einde van de leaseperiode de trotse eigenaar bent van de machine.

Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op. Ons team beantwoordt graag je vragen en helpt je bij het kiezen van de beste leaseoptie voor jouw onderneming. De Caterpillar Cat 301.6 minigraver wacht om je klus naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1925 kg

Vergelijkbare machines