• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota KX 027-4 HI Spec Minigraver / Mini Graver

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
TypeKX 027-4 HI Spec Minigraver / Mini Graver
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Kubota KX027-4 HI Spec, een ongebruikte en indrukwekkende toevoeging aan elk bouwproject. Deze mini-graafmachine is uitgerust met rupsaandrijving en is ideaal voor elk terrein. Met een viercilinder Kubota-motor ben je verzekerd van robuuste en betrouwbare prestaties.

De Kubota KX027-4 HI Spec heeft een eigen gewicht van 2590 kg. Ondanks zijn compacte formaat mag deze machine zeker niet onderschat worden. De machine is voorzien van een gloednieuwe driedelige bakkenset en een nieuwe snelwissel cw05 met lasthaak. Deze eigenschappen optimaliseren de efficiëntie en vereenvoudigen elke taak die moet worden uitgevoerd.

Voor je veiligheid en gemak is de Kubota uitgerust met werkverlichting, en beschikt het over een tweede rijsnelheid. De machine heeft een sloop sorteerfunctie en twee extra hydraulische functies, beide proportioneel bediend in de joystick voor gemakkelijk manoeuvreren. Daarnaast is de machine voorzien van gecodeerde sleutels voor extra veiligheid.

Zoek je betrouwbaarheid en prestaties in een compact pakket, dan is de Kubota KX027-4 HI Spec een uitstekende keuze. Neem voor meer informatie contact op met Luuk van Elk. Inruil of transport is in overleg mogelijk.

Vergelijkbare machines