• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Neuson EZ26 minigraver NIEUW 2024 (sloop sorteer) €640 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
TypeEZ26 minigraver NIEUW 2024 (sloop sorteer) €640 LEASE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Wacker Neuson EZ26 minigraver. Dit splinternieuwe model, bouwjaar 2024, is direct uit voorraad leverbaar en biedt ongeëvenaarde efficiëntie voor jouw projecten.

Met een gewicht van 2750 kg is deze compacte krachtpatser eenvoudig te transporteren en wendbaar op elke ondergrond. De minigraver wordt aangedreven door een robuuste Yanmar 3-cilinder dieselmotor die betrouwbaarheid en krachtige prestaties garandeert.

De Wacker Neuson EZ26 beschikt over het ZEROTAIL systeem. Dit betekent dat de machine een binnendraaier is waardoor je gemakkelijk in beperkte ruimten kan werken. Hij is ook uitgerust met twee rijsnelheden en een sloop/sorteerfunctie voor extra veelzijdigheid.

Het comfort van de bestuurder is ook in acht genomen. Je geniet van een cabine met verwarming en radio, naast werkverlichting en een zwaailicht voor optimale veiligheid. Het hydr. snelwissel systeem maakt het wisselen van bakken een stuk eenvoudiger. De machine wordt geleverd met 3 bakken en inruil is mogelijk.

Mocht je interesse hebben, we bieden gratis levering in heel Nederland en België. Daarnaast is het mogelijk om de machine te leasen. Stuur ons jouw KVK-nummer (voor België BTW-nummer) en je ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Ervaar de efficiëntie en kracht van de Wacker Neuson EZ26 minigraver. Voor elke klus, groot of klein, deze minigraver laat je niet in de steek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2750 kg

Vergelijkbare machines