• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota KX 019-4 Nieuwe Minigraver / Mini Graver

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

3 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelKX 019-4 Nieuwe Minigraver / Mini Graver
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt
Draaiuren3 uur

Omschrijving

Ontdek de Kubota KX 019-4, een splinternieuwe minigraver met nog nooit eerder vertoonde bruikbaarheid. Speciaal ontworpen voor toepassingen in de bouw, biedt deze machine de betrouwbaarheid en het vermogen om zelfs de meest uitdagende projecten met gemak aan te kunnen.

Aangedreven door rupsbanden, behaalt deze machine ongeëvenaarde off-road prestaties en superieure stabiliteit op elke ondergrond. Ook geniet je van een dynamische rit door de tweede rijsnelheid.

Hij wordt aangedreven door een drie-cilinder Kubota-motor, bekend om zijn optimale vermogensverdeling en stille werking. De Kubota KX 019-4 heeft een gewicht van maar liefst 1.780 kg, een garantie voor zijn stevige en duurzame constructie.

Voor maximale veelzijdigheid beschikt deze minigraver over een verstelbare onderwagen die kan variëren van 99 cm tot 130 cm. Hierdoor kan de machine eenvoudig worden aangepast om in beperkte ruimtes te werken. Bovendien wordt de machine geleverd met een gloednieuwe driedelige bakkenset voor optimale inzetbaarheid.

Profiteer van de extra hydraulische functie, bediend in de joystick, voor meer controle en een probleemloze bediening. De Kubota KX 019-4 is ook uitgerust met werkverlichting om goed zicht in donkere werkomstandigheden te garanderen.

Veiligheid is uiteraard een topprioriteit. Daarom is deze minigraver voorzien van gecodeerde sleutels om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen.

En vergeet niet, bij interesse is de kans groot dat er ruimte is voor inruil of transport, die beide in overleg mogelijk zijn.

We nodigen je uit om vandaag nog contact op te nemen met Luuk van Elk voor meer informatie over deze indrukwekkende machine.

Vergelijkbare machines