• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBE20T

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

6.364 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBE20T
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren6.364 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je naar kracht en veelzijdigheid in een compact pakket? Dan is de Toyota 8FBE20T heftruck misschien precies wat je nodig hebt. Deze 3-wiel elektrische heftruck is opmerkelijk compact en wendbaar, maar beschikt toch over een stevige hefcapaciteit van 2.000 kg. Daardoor kan hij zelfs de zwaarste lasten met gemak aan.

De Toyota 8FBE20T is voorzien van non-marking banden, wat zorgt dat er geen sporen op de vloer achterblijven. Hierdoor blijft jouw werkomgeving schoon en professioneel. De schuifmast bereikt een indrukwekkende hefhoogte van maar liefst 4 meter. Bovendien biedt de sideshift nog meer manoeuvreermogelijkheden, zodat je nauwkeurig en veilig kunt stapelen en ordenen - zelfs op lastige plaatsen. Daarnaast is deze machine goedgekeurd volgens de CE-markering, waardoor je verzekerd bent van een veilige werkomgeving.

De algemene staat van de Toyota 8FBE20T wordt als goed beschreven. Hij is zowel te huur als te koop, dus wat je voorkeur ook is, we kunnen je altijd van dienst zijn.

Het referentienummer van deze machine is 15496. Voor meer informatie, kun je altijd een mail sturen naar sales@liftlease.nl. Kies voor kracht en efficiëntie met de Toyota 8FBE20T.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Vergelijkbare machines