• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBMKT25

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

10.543 uur

2016

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBMKT25
Bouwjaar2016
ConditieNieuw
Draaiuren10.543 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, efficiënte heftruck? Overweeg dan deze solide Toyota 8FBMKT25. Deze elektrische heftruck is in goede staat en uitgerust met een schuifmast, waardoor manoeuvreren in krappe ruimtes geen probleem is.

Onder de motorkap vind je een krachtige 80V accu die zorgt voor langdurige prestaties. Met een hefvermogen van maar liefst 2500 kg en een maximale hefhoogte van 470 cm, is deze machine ontworpen om zware ladingen met gemak te hanteren. Daarbij is deze heftruck uitgerust met massieve banden en heeft deze twee gestuurde assen, wat bijdraagt aan de stabiliteit en wendbaarheid.

Verder bevat de heftruck de nodige veiligheidskenmerken waaronder een zwaailamp. De Toyota 8FBMKT25 heeft een CE-markering, wat betekent dat deze voldoet aan de geldende Europese voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Deze heftruck is beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. Geïnteresseerd in deze robuuste, betrouwbare machine of wil je een passend voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons salesteam via sales@liftlease.nl. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Vergelijkbare machines