• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBE15T

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBE15T
Bouwjaar2018
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch
Kenteken16211

Omschrijving

Kom dan eens kijken naar deze Toyota 8FBE15T heftruck. Zeer goed onderhouden en met slechts 650 werkuren op de teller, biedt dit model betrouwbaarheid en duurzaamheid voor jouw operaties. De 3-wiel heftruck werkt op een krachtige 48v, 500Ah-batterij die de noodzakelijke energie levert voor zware klussen.

Deze Toyota 8FBE15T beschikt over een schuifmast die kan heffen tot een hoogte van 370 cm, met een indrukwekkend hefvermogen van 1500 kg. Met dit vermogen kan de vorkheftruck de zwaarste ladingen moeiteloos verplaatsen. De vorken hebben een lengte van 1000 mm, waardoor zelfs de langste items probleemloos kunnen worden opgetild.

Bovendien is deze heftruck uitgerust met premium functies zoals tiptoetsen, een luxe stoel voor optimaal comfort tijdens bediening, en side shift functionaliteit voor een betere manoeuvreerbaarheid. Dit model wordt verder aangevuld met verlichting, wat het gemakkelijk maakt om te werken in omgevingen met weinig licht.

Onze Toyota 8FBE15T is beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur, afhankelijk van jouw behoeften. Neem contact op met Gert Groeneveld voor meer informatie over deze uitzonderlijke aanbieding.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Vergelijkbare machines