• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBE18T

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

0 uur

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBE18T
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Deze betrouwbare en in uitstekende staat verkerende Toyota 8FBE18T elektrische heftruck van bouwjaar 2023 is direct uit voorraad leverbaar. De appeal van deze machine zit hem in de solide constructie en fantastische functionaliteit.

Het werkpaard onder de heftrucks, de Toyota 8FBE18T, heeft een indrukwekkende hefcapaciteit van 1800 kg. Met een maximale hefhoogte van maar liefst 470 cm en een masttype "schuif" biedt deze machine optimale flexibiliteit bij het hijsen en stapelen van goederen. De accu is van het merk TAB.

Deze heftruck is uitgerust met uitstekende kenmerken en accessoires voor veiligheid en comfort. LED-verlichting zorgt voor goed zicht, de blue spot verhoogt de veiligheid op de werkplek en de vorklengte zorgt voor stevige en stabiele hefbewegingen. De luxe bediening en de comfortabele Grammer stoel zorgen voor een aangename werkomgeving, zelfs bij de langste diensten.

De Toyota 8FBE18T onderscheidt zich door zijn krachtige prestaties, duurzaamheid en solide zwarte banden. Het aantal gestuurde assen bedraagt 1 voor extra manoeuvreerbaarheid.

Geschikt voor verhuur, koop of financiële lease - neem contact op voor meer informatie. Steek een tandje hoger met je bedrijfsvoering met deze Toyota 8FBE18T Heftruck. Nieuwe 3-wiel Toyota heftrucks zijn ook uit voorraad leverbaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorTOYOTA
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Merk en typePSC solid
Soort bandSuper Elastic

As 2

PositieAchter
Merk en typePSC solid
Soort bandSuper Elastic

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines