• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-5FD25 Diesel Triplo 4,7 m

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

17.066 uur

1910

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-5FD25 Diesel Triplo 4,7 m
Bouwjaar1910
ConditieGebruikt
Draaiuren17.066 uur

Omschrijving

Indrukwekkend is de term die je te binnen schiet als je deze robuuste Toyota 5 serie diesel heftruck ziet. Hij rijdt soepel en efficiënt, mede door de 1Z-motor die speciaal is ontworpen voor betrouwbare kracht en prestaties.

Deze heftruck is uitgerust met een triplomast en heeft de bijzondere functie dat hij direct kan ‘freeliften’. Ideaal voor die lastige en hoge opslagplaatsen. Bovendien is het een containertruck, wat hem veelzijdig en zeer nuttig maakt in allerlei omgevings- en werkomstandigheden.

Hoewel er geen typeplaatje beschikbaar is, heeft de heftruck wel een serienummer. Dit betekent dat je volledige achtergrondinformatie van de machine kunt krijgen wanneer dat nodig is.

Let op: als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust telefonisch contact op via 0031 (0)652628231. We van Van Dinther Trading richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Onze verkoopprijzen zijn handelsprijzen en alle verkopen worden gedaan in AS-IS conditie zonder garantie. Ondanks onze strakke kwaliteitscontroles en nauwkeurige informatievoorziening, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op onze website.

Wacht niet te lang, deze betrouwbare Toyota 5 serie diesel heftruck is klaar om je werklading aanzienlijk te verminderen!

Vergelijkbare machines