• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-8FDF18

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

15.690 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-8FDF18
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren15.690 uur

Omschrijving

Verhoog je productiviteit met deze functionele en betrouwbare Toyota 02-8FDF18 diesel heftruck. Met een hefvermogen van 1800 kg tilt deze machine moeiteloos zware ladingen. Dankzij de triplomast kan de heftruck een maximale hoogte tot 4,7 meter bereiken. Bovendien heeft de heftruck een doorrijhoogte van 2,12 meter, wat ideaal is voor werkplaatsen met lage plafonds of deuropeningen.

De Toyota 02-8FDF18 is uitgerust met een side-shift functie en een vorkenspreider, zodat je gemakkelijk in staat bent om je ladingen goed te positioneren. De heftruck is uitgerust met een freelift, ideaal voor werkzaamheden op verschillende hoogten.

Met een gewicht van 2840 kg is deze machine solide en stabiel. De automatische transmissie en stuurbekrachtiging zorgen voor een soepele en moeiteloze besturing, ongeacht de lading.

Kortom, de Toyota 02-8FDF18 diesel heftruck is een complete en betrouwbare machine, klaar om jouw werkprocessen naar een hoger niveau te tillen. Bel voor meer informatie.

Let op: Verkoop aan zakelijke klanten, in huidige conditie zonder enige vorm van garantie, tenzij anders overeengekomen. Gelieve niet te mailen maar te bellen voor meer informatie.

Vergelijkbare machines