• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar VIO50

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

2 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelVIO50
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren2 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Zoek je naar een krachtige mini-graafmachine die jouw werk naar een hoger niveau tilt? Dan is de Yanmar VIO50 misschien precies wat je nodig hebt. Deze compacte graafmachine is in uitstekende staat en heeft een aantal indrukwekkende technische specificaties om aan al jouw behoeften te voldoen.

Deze machine is uitgerust met rupsbanden van 35 cm breed om gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en stabiliteit op ruw terrein te garanderen. Zijn compacte afmetingen (533X197X254 cm) zorgen voor eenvoudig transport en opslag, terwijl de maximale graafdiepte van 349 cm en maximum graafbereik van 592 cm je in staat stellen om diep en ver te reiken.

De Yanmar VIO50 wordt aangedreven door een Stage V motor, die voor een sterke trekkracht van 43 kN zorgt. Bovendien, de maximum opbreekkracht is 37 kN, met een maximum graafkracht van 21 kN.

Aan comfort geen gebrek dankzij de cabine, uitgerust met radio, LEDpakket en een luchtgeveerde stoel. Extra functies zoals een diesel vulpomp en slangbreuk ventielen dragen verder bij aan het gemak en de efficiëntie van deze graafmachine. Plus, er is een sloop/sorteer functie proportioneel aanwezig voor extra veelzijdigheid.

Let op: dit model wordt verkocht zonder snelwissel en bakken. De vermelde prijs is exclusief BTW. Kortom, de Yanmar VIO50 combineert kracht, flexibiliteit en comfort in één compacte, efficiënte machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4875 kg

Vergelijkbare machines