• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Opel Vivaro

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

251.543 km

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOpel
ModelVivaro
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Tellerstand251.543 km
KentekenV-815-HD

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ruime bestelbus voor je bedrijf of project? Overweeg dan deze Opel Vivaro. De Vivaro is bekend om de combinatie van ruimte en efficiëntie, wat deze bus een uitstekend vervoermiddel maakt voor alle soorten transport. Naast een royaal laadvermogen biedt de Opel Vivaro je het comfort en de rijervaring van een personenauto.

Het sterke punt van deze Vivaro is zijn veelzijdigheid. Heb je zware ladingen te vervoeren? Geen zorgen, deze bestelbus kan het aan. Moet je door smalle straten manoeuvreren of heb je te maken met beperkte parkeerruimte? Ook dat is geen probleem, dankzij het compacte ontwerp van de Opel Vivaro.

Merk ook de kwaliteit en duurzaamheid op waar de Opel Vivaro om bekend staat. Hij is ontworpen en gebouwd om bestand te zijn tegen de uitdagingen van het dagelijkse gebruik op de weg. Deze bus is meer dan alleen een vervoermiddel - het is een betrouwbare partner op wielen.

En laten we niet vergeten te noemen hoe prettig deze Opel Vivaro rijdt. Het stuurgedrag is scherp en nauwkeurig, en de cabine is uitgerust met alle nodige voorzieningen om je rit zo aangenaam mogelijk te maken.

Overweeg deze Opel Vivaro voor je volgende bestelbus. Je zal zien dat hij elke klus aankan en hoge prestaties levert, elke keer weer. Neem de tijd om deze bestelbus nader te bekijken en ontdek wat hij voor jou kan betekenen.