Bestelbus kopen

Wil je een bestelbus kopen voor je onderneming? Vind hier de bestelbus die voldoet aan jouw wensen. We bieden een ruim aanbod aan bestelbussen die je kunt kopen of leasen.

Filteren

Subcategorie
Merk
Leaseprijs
Aanschafwaarde
Asconfiguratie
Uitvoering
Brandstof
Transmissie
Tellerstand
km
km
Bouwjaar

1.105 bestelbussen gevonden

Bestelbus kopen tweedehands

Een gebruikte bestelbus kopen kan een verstandige keuze zijn wanneer je graag de kosten laag wil houden. Een tweedehands model is namelijk vaak een stuk goedkoper, maar gaat nog jaren mee. Zo kun je voor een relatief lage aanschafwaarde, of maandprijs wanneer je kiest voor leasen, met een mooie bestelbus de weg op.

Nieuwe bestelbus kopen

Een nieuwe bestelbus kopen kan natuurlijk ook. We hebben een breed aanbod aan nieuwe bestelbussen beschikbaar. Afhankelijk van de specificaties van de bestelbus en of je kiest voor kopen of leasen, kun je een afweging maken en de juiste keuze maken voor jouw onderneming.

Bus met laadklep kopen

Een bestelbus met een laadklep biedt verschillende voordelen voor bedrijven die regelmatig goederen moeten laden en lossen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Efficiëntie bij laden en lossen: Een laadklep maakt het laden en lossen van goederen aanzienlijk efficiënter. In plaats van zware ladingen handmatig in en uit de bus te tillen, kan de laadklep worden gebruikt om goederen gemakkelijk op en vanuit de grond naar de laadruimte te verplaatsen. Dit bespaart tijd en moeite, en vermindert het risico op letsel bij werknemers.
  2. Veiligheid: Het gebruik van een laadklep vermindert het risico op ongevallen en letsel bij het laden en lossen van zware goederen. Door de goederen op een gecontroleerde manier te verplaatsen met behulp van de laadklep, kunnen potentiële risico's zoals vallen of struikelen worden geminimaliseerd.
  3. Bescherming van goederen: Een laadklep zorgt ervoor dat goederen op een stabiele en veilige manier worden geladen en gelost, waardoor het risico op beschadiging wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk voor kwetsbare of breekbare goederen die gevoelig zijn voor schokken of trillingen tijdens het transport.
  4. Toegankelijkheid: Met een laadklep kunnen goederen gemakkelijk worden geladen en gelost, zelfs op locaties waar geen laaddock beschikbaar is. Dit vergroot de toegankelijkheid van de bestelbus en maakt het mogelijk om op meer locaties te leveren.
  5. Verhoogde productiviteit: Door de efficiëntie en veiligheid die een laadklep biedt, kan de productiviteit van het laden en lossen aanzienlijk worden verhoogd. Dit betekent dat er meer tijd en middelen beschikbaar zijn voor andere taken, zoals het bedienen van klanten of het uitvoeren van extra leveringen.

Goedkope bestelbus kopen

De prijs van een bestelbus is afhankelijk van verschillende factoren. Mocht je een goedkope bestelbus willen kopen kun je gebruikte modellen overwegen, of kijken naar de mogelijkheden voor financiering. Houd bij wat oudere modellen in acht dat onderhoudskosten hoger kunnen uitvallen dan aanvankelijk gedacht.