Opel Vivaro

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

258.146 km

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOpel
ModelVivaro
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Tellerstand258.146 km
KentekenV-792-FK

Omschrijving

Verken de mogelijkheden van deze robuuste Opel Vivaro 1.6 CDTI bestelbus. Met een kilometerstand van 258146, is deze bus klaar om zijn betrouwbaarheid te bewijzen op alle komende ritten.

Uitgerust met een krachtige 121 PK motor, garandeert de Opel vlotte prestaties, zelfs in uitdagende omstandigheden. De 6 versnellingen dragen bij aan een comfortabele en efficiënte rijervaring, waardoor dit de ideale partner is voor je dagelijkse diensten.

Veiligheidsbewust? Deze Opel heeft een geldige APK tot 19-7-2024, dus je kunt met een gerust hart de weg op. Bijkomend voordeel is de trekhaak, perfect voor het vervoer van zwaar beladen trailers of aanhangwagens.

Graag extra comfort? De bestelbus beschikt over een LCD radio scherm, zodat je kunt genieten van een fijne rit met je favoriete muziek.

Al met al verkeert de Opel Vivaro in een nette staat en is klaar om jouw betrouwbare partner te worden voor al jouw ritjes.
Laat deze kans niet schieten en overweeg de waardevolle aanvulling die deze bestelbus aan jouw wagenpark kan geven. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het zelf.

Vergelijkbare machines