• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cat GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2019

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
ModelGP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
BrandstofLPG

Omschrijving

Laat je niet misleiden door het elegante ontwerp van deze Caterpillar GP25NT Triplo 550 heftruck uit 2019. Ondanks het strakke uiterlijk is dit een zwaargewicht met compromisloze functionaliteiten. De uitzonderlijke draagkracht en geavanceerde LPG-aandrijving combineren kracht, duurzaamheid en een beheerste uitstoot. Hierdoor is de GP25NT Triplo 550 niet alleen efficiënt maar ook vriendelijker voor het milieu.

Deze heftruck heeft een uitgebreide set functies die de productiviteit verhogen. De freelift, sideshift en vorkversteller vergemakkelijken het manoeuvreren in krappe ruimtes en bij het uitvoeren van precisietaken. Dit maakt de GP25NT Triplo 550 een waardevolle aanvulling op elk werkterrein.

Onze voorraad is continu in beweging, dus check regelmatig onze website voor updates. Al onze machines zijn AS-IS, dus wat je ziet is wat je krijgt. Dat gezegd hebbende, je bent altijd welkom voor een bezichtiging en/of proefrit van deze Caterpillar GP25NT Triplo 550. Een afspraak is zo gemaakt, bel even vooraf want we zijn niet altijd aanwezig op de locatie.

Kom langs bij Van de Wert Trading B.V., gevestigd op Bedrijfsstraat 3, 5391 LR in Nuland. Met vragen kun je ons bereiken op 0735320044 of 0611429354. Kijk voor meer informatie op onze website www.vandewert.nl of stuur een e-mail naar info@vandewert.nl.

De Caterpillar GP25NT Triplo 550 is een investering in moeiteloze prestaties en doordachte functionaliteit. Ontdek vandaag nog hoe deze heftruck je workflow kan stroomlijnen.

Vergelijkbare machines