• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-6FD40 Duplo 400 3e/4e Functie Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

1998

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-6FD40 Duplo 400 3e/4e Functie Diesel
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Stel je voor, je bent op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck voor je bedrijf. De Toyota 02-6FD40 Duplo 400 3e/4e Functie Diesel is dan dé machine die je nodig hebt. Deze heftruck is een onderdeel van onze doorlopende voorraad en ons aanbod varieert, dus kijk vooral op onze website voor het meest actuele overzicht.

Deze Toyota heftruck draait op diesel en heeft diverse functies om soepel en efficiënt te kunnen werken. Bovendien leveren wij alle machines in een 'AS-IS' conditie, wat betekent dat ze in hun huidige staat verkocht worden en we geen garanties geven. Echter, we verzekeren je dat al onze machines en aanbouwdelen grondig geïnspecteerd worden voordat ze aan onze voorraad toegevoegd worden.

Ons bedrijf, Van de Wert Trading B.V., is gevestigd in Nuland op de Bedrijfsstraat 3. Hier kun je de heftruck zelf komen bezichtigen en eventueel een proefrit maken. Maar let op: maak altijd eerst een afspraak voor je langskomt, omdat we niet altijd aanwezig zijn.

Dus als je op zoek bent naar een sterke en betrouwbare heftruck, aarzel dan niet om ons te contacteren voor de Toyota 02-6FD40 Duplo 400 3e/4e Functie Diesel. Jouw bedrijf verdient betrouwbare machines, en wij kunnen die leveren. Als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Vergelijkbare machines