• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 42-7FGF25 Duplo 300 Sideshift/ 4e functie LPG

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model42-7FGF25 Duplo 300 Sideshift/ 4e functie LPG
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een heftruck die presteert en betrouwbaar is? Dan is deze Toyota 42-7FGF25 Duplo 300 Sideshift met 4e functie op LPG precies wat je nodig hebt. Deze krachtige heftruck, die onderdeel is van onze doorlopende voorraad, staat voor je klaar in Nuland.

Bij Van de Wert Trading B.V. begrijpen we dat iedere klant uniek is en zoeken we altijd naar de best mogelijke oplossing. We hebben een wisselend aanbod aan machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Alles wordt aangeboden in AS-IS condities zonder garanties, aangezien we de belangrijkheid van transparantie en duidelijke verwachtingen begrijpen.

Kom gerust langs voor een bezichtiging en/of proefrit. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken, omdat we niet altijd aanwezig zijn. Je kunt ons bereiken op 0735320044 of 0611429354. Je kunt ook een mail sturen naar info@vandewert.nl.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Van de Wert Trading B.V., Bedrijfsstraat 3 in Nuland om samen met jou de beste machine te vinden voor jouw behoeften. Voor meer informatie en ons actuele aanbod, bezoek onze website: www.vandewert.nl.

Vergelijkbare machines