• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still R60-25 Triplo 485 Freelift/Sideshift/4e functie elektrisch

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

10.705 uur

1999

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR60-25 Triplo 485 Freelift/Sideshift/4e functie elektrisch
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt
Draaiuren10.705 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Je bent op zoek naar betrouwbaar, efficiënt en elektrisch aangedreven hefvermogen? Maak kennis met de Still R60-25 Triplo 485 Freelift/Sideshift/4e functie elektrisch. Deze heftruck van het welbekende merk Still, staat bekend om zijn duurzaamheid en werklust. Verwacht topprestaties op het gebied van laden, lossen en transporteren.

Met de Triplo 485 Freelift heb je te maken met een drievoudige mast. Hierdoor is het mogelijk om de vorken over een grote hoogte te verstellen, zonder dat de gehele mast omhoog hoeft te worden getild. Hierdoor behoud je tijdens het heffen altijd optimaal zicht op je lading.

De Sideshift functie zorgt voor extra flexibiliteit, doordat de vorken zijwaarts verplaatst kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om pallets nauwkeurig te positioneren, zonder de heftruck te verplaatsen. De 4e functie maakt de Still R60-25 nog veelzijdiger, doordat er extra aanbouwdelen kunnen worden bevestigd.

Bij Van de Wert Trading B.V. vinden we het belangrijk dat je precies krijgt wat je zoekt. Daarom nodigen we je graag uit voor een bezichtiging en/of proefrit. Hierdoor kun je zelf de kwaliteit en het gemak van de Still R60-25 ervaren. Let op, we zijn niet altijd aanwezig, dus maak van tevoren even een afspraak.

Onze voorraad machines, trucks, trailers en aanbouwdelen is continu aan verandering onderhevig, dus kijk gerust rond op onze website voor updates. Houd er rekening mee dat onze prijzen exclusief BTW en af Nuland zijn. En dat al onze leveringen in AS-IS condities zijn zonder garanties.

We kijken uit naar je komst op Bedrijfsstraat 3, 5391 LR in Nuland. Bij vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@vandewert.nl of telefoonnummer 0735320044, 0611429354 of 0652314321. Welkom bij Van de Wert Trading B.V., jouw partner in machines.

Vergelijkbare machines