• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde H25D-01 Triplo 460 Freelift/Sideshift/Vorkversteller 2013 Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2013

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelH25D-01 Triplo 460 Freelift/Sideshift/Vorkversteller 2013 Diesel
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, krachtige heftruck die in de dagelijkse praktijk heeft bewezen zijn mannetje te staan? Kijk dan eens naar deze Linde H25D-01, een diesel heftruck van bouwjaar 2013. Deze machine is uitgerust met functies zoals Triplo 460 Freelift, Sideshift en een Vorkversteller, en is klaar om meteen op je werklocatie aan de slag te gaan.

Bij Van de Wert Trading B.V. streven we ernaar onze machines constant in voorraad te hebben, wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op je aankoop. Hoewel onze machines in AS-IS conditie worden verkocht zonder garanties, zijn ze allemaal grondig bekeken en getest. Daarom hebben we het volste vertrouwen in hun vermogen om je werk efficiënter te maken.

Je bent altijd welkom voor een bezichtiging of een proefrit om deze Linde H25D-01 in actie te zien. Gezien onze variërende aanwezigheid, raden we je aan om eerst een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je op onze locatie in Nuland te verwelkomen en zullen met plezier eventuele vragen over deze heftruck of elk van onze andere machines beantwoorden.

Neem vandaag nog contact met ons op en vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Linde machines, aangeboden door Van de Wert Trading B.V.

Vergelijkbare machines