• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX70-50/600 duplo325 sideshift forkpositioner 2014 LPG

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

11.600 uur

2014

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX70-50/600 duplo325 sideshift forkpositioner 2014 LPG
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren11.600 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ben je op zoek naar kracht, betrouwbaarheid en efficiëntie voor je magazijnwerkzaamheden? Dan is de STILL RX70-50/600 heftruck precies wat je nodig hebt. Dit duurzame en betrouwbare apparaat, met LPG aandrijving, is een hoogwaardige heftruck die ontworpen is om veeleisende taken aan te kunnen.

Deze machine uit 2014 is uitgerust met een DUPLO325 sideshift forkpositioner, die zorgt voor verbeterde productiviteit en flexibiliteit bij het hanteren van ladingen. De STILL RX70-50/600 is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige heftruck met consistente prestaties.

Bij Van de Wert Trading B.V. hebben we een doorlopende voorraad van deze heftrucks evenals andere machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Je kunt altijd een blik werpen op onze website om de huidige voorraad te zien.

Belangrijk om te weten is dat onze leveringen gebeuren tegen handelsprijzen in AS-IS condities zonder garanties, volgens onze algemene voorwaarden. Om deze heftruck beter te bekijken of een proefrit te maken, kun je vrijblijvend een afspraak maken. Wij adviseren je wel om van tevoren even te bellen, aangezien we niet altijd aanwezig zijn.

We kijken ernaar uit om je te helpen met jouw volgende investering in betrouwbare en efficiënte magazijnuitrusting bij Van de Wert Trading B.V.

Vergelijkbare machines