Mercedes-Benz Sprinter 519 6 cilinder 85dkm dubbel cabine 2021

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

85.000 km

2021

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMercedes-Benz
ModelSprinter 519 6 cilinder 85dkm dubbel cabine 2021
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Tellerstand85.000 km
BrandstofDiesel
KentekenVMO-15-H

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en ruime bestelbus? Overweeg onze Mercedes-Benz Sprinter 519, modeljaar 2021. Met een indrukwekkende 6 cilinder motor en een kilometerstand van 85.000 is deze dubbele cabine bus een voertuig dat je niet wilt missen.

De Sprinter is uitgerust met een reeks moderne functies om je rit comfortabeler en veiliger te maken. Zo heeft hij een automatische versnellingsbak, wat het rijden aanzienlijk makkelijker maakt, vooral bij langdurige ritten. Daarnaast beschikt de bus over een ingebouwde camera voor een beter zicht op de weg, en geniet je van een hoogwaardige Dab+ audio voor ultiem luisterplezier tijdens het rijden.

Met zijn dubbele cabine biedt de Sprinter voldoende ruimte voor al je behoeften, of dat nu het vervoeren van grote ladingen of het gemakkelijk meenemen van extra passagiers is. De opvallende Panamericana-grille geeft de Sprinter een stoer en stijlvol uiterlijk.

Let wel: de kilometerstand kan licht gestegen zijn, aangezien er nog steeds met de bus wordt gereden. Neem een kijkje op onze website voor onze doorlopende voorraad aan beschikbare voertuigen.

De prijs is exclusief BTW en afkomstig uit Nuland. Is de Mercedes-Benz Sprinter 519 dubbel cabine 2021 de volgende toevoeging aan jouw wagenpark? Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf de voordelen van deze uitstekende bestelbus.