Cat FD30

Image

1997

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
ModelFD30
Bouwjaar1997
ConditieGebruikt

Omschrijving

Vind de betrouwbaarheid en kracht die je nodig hebt in een heftruck met deze Cat FD30. Als een topproduct in Caterpillar's lineup van zware apparatuur, heeft deze machine een bewezen staat van dienst in consistente prestaties en duurzaamheid.

Deze heftruck kan gemakkelijk zware lasten tillen en verplaatsen met minimale inspanning, waardoor jouw productiviteitsniveaus stijgen. Het is gebouwd om lang mee te gaan en biedt uitstekende manoeuvreerbaarheid waarmee je nauw samenkomt in krappe ruimtes en hoeken. Het is je perfecte partner in magazijnen, distributiecentra en industriegebieden, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd.

Met een sterke zichtbaarheid en een comfortabele bestuurdersruimte, kun je met deze Cat FD30 lange uren werken zonder vermoeidheid. Het is ontworpen met de bestuurder in gedachten, met eenvoudig te gebruiken bedieningselementen en een veilig systeem dat je de controle en het vertrouwen geeft dat je nodig hebt.

Bent je klaar om je bedrijfsproductiviteit naar een hoger niveau te tillen? Overweeg de Cat FD30. Het is meer dan weer een machine; het is een investering in kracht, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Vergelijkbare machines