• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still heftruck forklift R60-30 heftruck duplo460 sideshift 2002

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

11.900 uur

2002

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
Modelheftruck forklift R60-30 heftruck duplo460 sideshift 2002
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt
Draaiuren11.900 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bezoekers, werp een blik op deze STILL R60-30 Heftruck uit 2002, een betrouwbare krachtpatser voor intern gebruik. Deze 3-tonner is een uitstekende keuze voor als je op zoek bent naar een duurzame en efficiënte oplossing voor je interne logistieke taken.

Deze heftruck maakt deel uit van een doorlopende voorraad bij Van de Wert Trading B.V., dus je kunt altijd de laatste modellen vinden om aan je operationele behoeften te voldoen.

Bovendien is deze STILL R60-30 uitgerust met een zijschuiver, wat de handlingprestaties verbetert en zorgt voor een soepele en gemakkelijke bediening.

De prijs is exclusief BTW en de heftruck staat klaar voor je in Nuland. Bij Van de Wert hanteren we handelsprijzen voor alle machines en aanbouwdelen. Houd er rekening mee dat alle leveringen worden gedaan in AS-IS conditie zonder garanties.

Als je geïnteresseerd bent in een bezichtiging of proefrit, maak dan gerust een afspraak. We zijn niet altijd aanwezig, dus een belletje vooraf is altijd een goed idee.

Neem voor meer informatie en voor het maken van een afspraak contact op met Van de Wert Trading B.V., gevestigd aan Bedrijfsstraat 3 in Nuland, of stuur een e-mail naar info@vandewert.nl. Meer van onze snel wisselende voorraad vind je op onze website www.vandewert.nl.

Vergelijkbare machines