• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 5FG25 triplo430 freelift sideshift 13850uur lpg 1989

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

13.850 uur

1989

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model5FG25 triplo430 freelift sideshift 13850uur lpg 1989
Bouwjaar1989
ConditieGebruikt
Draaiuren13.850 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare, sterke heftruck? Overweeg dan deze Toyota FG25 uit 1989. Beroemd om zijn betrouwbaarheid en stevig gebouwd om elke logistieke taak aan te kunnen, is dit een aanrader voor elke interne logistieke operatie.

Deze Toyota FG25 is uitgerust met LPG, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de uitstoot binnenshuis. Bovendien wordt hij geleverd met een voorraad, zodat je altijd paraat bent voor elke zware taak. En met zijn triplo430 hefhoogte kun je elke hoogte bereiken die je nodig hebt, zonder compromissen te sluiten.

Bij Van de Wert Trading B.V. kun je een breed scala aan machines en bijpassende accessoires vinden, allemaal tegen handelsprijzen onder de AS-IS conditie, zonder garanties. Wil je de heftruck bekijken of een proefrit maken? Bel ons even en maak vrijblijvend een afspraak. Houd er rekening mee dat we niet altijd aanwezig zijn en verzoeken om vooraf te bellen.

Met de aanvullende zijschuiver wordt het hanteren van ladingen eenvoudiger dan ooit, waardoor je productiviteit nog verder kan toenemen. Deze Toyota FG25 heftruck is jouw betrouwbare partner in de meest veeleisende interne logistiek. Wacht niet langer, neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Vergelijkbare machines