Still RX20-20 Heftruck Duplo 465 Sideshift elektrisch 2017

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

9.615 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-20 Heftruck Duplo 465 Sideshift elektrisch 2017
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren9.615 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

De robuuste en betrouwbare Still RX20-20 heftruck is een ware krachtpatser voor je interne logistiek. Dit specifieke model, geproduceerd in 2017, is uitgerust met een Duplo 465 Sideshift - een krachtige tool die je helpt bij het heffen en verplaatsen van zware lasten met precisie.

De Still RX20-20 heftruck is niet zomaar een machine, het is een betrouwbare collega op je werkvloer, klaar om elke uitdaging aan te gaan die je logistieke behoeften met zich mee hebben. Ondanks de indrukwekkende kracht, werkt deze machine op elektriciteit, waardoor hij milieuvriendelijker en stiller is in gebruik dan modellen die op brandstof werken.

Dit is slechts één van de vele machines die wij op voorraad hebben. We hebben bij Van de Wert Trading B.V. regelmatig een snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen. En hoewel we vertrouwen in onze producten hebben, worden deze aangeboden in AS-IS conditie en zonder garanties. Dit om de prijs zo aantrekkelijk mogelijk voor je te houden.

Wil je de Still RX20-20 heftruck zelf bekijken en een proefrit maken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We zijn niet altijd aanwezig op onze locatie in Nuland, dus een belletje vooraf is wel zo handig. We zien je graag bij Van de Wert Trading B.V.!

Vergelijkbare machines