Still R70-25 R70-25 heftruck forklift triplo570 FREELIFT SIDESHIFT DIESEL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

23.500 uur

2000

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR70-25 R70-25 heftruck forklift triplo570 FREELIFT SIDESHIFT DIESEL
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt
Draaiuren23.500 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ga voor de Still R70-25, een betrouwbare en krachtige diesel heftruck perfect voor interne logistiek. Gebouwd in 2000, beschikt deze heftruck over een praktische verticale lift en sideshift optie, die een flexibele hantering van ladingen mogelijk maakt in verschillende situaties.

Deze heftruck is een onderdeel van onze doorlopende voorraad en wacht op een nieuwe eigenaar die de waarde van hoge prestaties en kwaliteit begrijpt. Let op, de prijs is exclusief BTW en de locatie is Nuland.

Wil je deze machine zelf komen bekijken of testen? Maak dan een afspraak met Van de Wert Trading B.V., wij geven je graag de gelegenheid om deze heftruck in actie te zien. We zijn niet altijd aanwezig, dus een belletje vooraf is handig.

Natuurlijk bieden we deze heftruck aan in 'as-is' staat - dit betekent eerlijkheid en transparantie over wat je koopt. Hoewel we geen garanties bieden, kun je erop vertrouwen dat we alleen machines van hoge kwaliteit aanbieden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via info@vandewert.nl of 0031735320044. Of check onze website www.vandewert.nl voor meer opties. Je bent van harte welkom op onze locatie op Bedrijfsstraat 3, 5391 LR Nuland.

Dus, ben je op zoek naar een functionele en betrouwbare heftruck? De Still R70-25 is wellicht de machine die je zoekt. We horen graag van je.