• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cat heftruck forklift DP25 triplo 430 freelift/sideshift Diesel 1999

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

8.550 uur

1999

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Modelheftruck forklift DP25 triplo 430 freelift/sideshift Diesel 1999
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt
Draaiuren8.550 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare heftruck voor interne logistiek? Overweeg dan deze Caterpillar DP25 diesel heftruck uit het bouwjaar 1999. De machine is uitgevoerd met een triplo 430 freelift en sideshift, waardoor je het hefvermogen en de veelzijdigheid van jouw interne logistiek stimuleert.

We hebben een doorlopende voorraad van deze Caterpillar DP25 modellen, dus neem ook zeker een kijkje op onze website voor het meest actuele aanbod. Let op, onze prijzen zijn exclusief BTW en afgehaald vanuit onze vestiging in Nuland.

Bij Van de Wert Trading B.V. vinden we het belangrijk om transparant te zijn over wat je koopt. Daarom verkopen we al onze machines en aanbouwdelen tegen handelsprijzen, in AS-IS condities en zonder garanties.

Ben je geïnteresseerd en wil je de Caterpillar DP25 in actie zien? We nodigen je graag uit voor een bezichtiging en/of proefrit. Bel van tevoren even voor een afspraak, we zijn niet altijd aanwezig op onze locatie in Nuland.

Voor aanvullende informatie of vragen kun je ons bereiken op info@vandewert.nl of via 0031735320044. Ons volledige aanbod vind je op www.vandewert.nl. Ook de zijschuiver is een aanvullende optie bij deze machine. Met deze Caterpillar DP25 heftruck boost je jouw interne logistieke processen.

Vergelijkbare machines