• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-16P Heftruck Duplo 335 freelift/sideshift/4e functie elektrisch Accu 2017

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

7.255 uur

2010

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-16P Heftruck Duplo 335 freelift/sideshift/4e functie elektrisch Accu 2017
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren7.255 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Verken het Still RX20-16P Heftruck model, specifiek gebouwd voor interne logistiek met zijn constructiejaar van 2010. De machine beschikt over een 335 Duplo freelift en sideshift, uitgerust met een 4e functie voor verhoogde elektrische efficiëntie. De kracht wordt geleverd door een bijgewerkte accu uit 2017, klaar om de productiviteit te verhogen in welk magazijn dan ook.

De heftruck wordt geleverd door Van de Wert Trading B.V., een betrouwbare aanbieder met een constant variërende voorraad van machines en aanbouwdelen. De verkoop vindt plaats in AS-IS conditie zonder garanties, op handelsprijzen exclusief BTW, afgeleverd vanuit Nuland.

Belangrijke toevoegingen aan deze heftruck omvatten de aanwezigheid van een zijschuiver. Dit zorgt voor een gemakkelijkere en meer flexibele hantering van lasten voor uw bedrijf.

Overweeg een bezoek of proefrit bij Van de Wert Trading B.V. in Nuland, zonder enige verplichting. Een voorafgaande afspraak is wel noodzakelijk, aangezien onze aanwezigheid op locatie varieert.

Vertuig uzelf en ervaar de uitstekende prestaties van de Still RX20-16P Heftruck. Voor verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@vandewert.nl of 0031735320044. Bezoek ook onze website op www.vandewert.nl voor meer details en onze continu bijgewerkte voorraad.

Vergelijkbare machines