• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TCM FD35 Heftruck Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

4.340 uur

1993

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTCM
ModelFD35 Heftruck Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel
Bouwjaar1993
ConditieGebruikt
Draaiuren4.340 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Duik in de wereld van interne logistiek met deze robuuste TCM FD30 Duplo 330 Diesel heftruck uit 1993. Dankzij zijn sterke en betrouwbare eigenschappen is deze machine een onmisbare kracht in elke werkplaats of magazijn.

Bij Van de Wert Trading begrijpen we de behoeften van onze klanten en bieden we een voortdurend wisselende voorraad aan van diverse machines en aanbouwdelen, waar deze heftruck een deel van uitmaakt. Deze machine is voorzien van een sideshift en vorkversteller, welke bijdragen aan het gemak en de flexibiliteit tijdens je dagelijkse logistieke werkzaamheden.

Hoewel onze machines worden verkocht in AS-IS condities en handelsprijzen, garanderen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze TCM heftruck. We nodigen je uit voor een eventuele bezichtiging en/of proefrit - dit kan geheel vrijblijvend door een afspraak met ons te maken.

Wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@vandewert.nl of bel ons op 0031735320044. Bezoek onze website www.vandewert.nl voor onze gehele voorraad. Onthoud, onze prijzen zijn exclusief BTW en af te halen in Nuland.

Zorg voor een upgrade in je werkplaats met deze TCM FD30 Duplo 330 Diesel heftruck. Wacht niet langer en versterk vandaag nog je logistieke proces!

Vergelijkbare machines