• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Takeuchi TB216 minigraver minikraan 3805uur 2013 3 bakken

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

3.805 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTakeuchi
ModelTB216 minigraver minikraan 3805uur 2013 3 bakken
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren3.805 uur

Omschrijving

Duik in het bouwwerk met de indrukwekkende Takeuchi TB216 minigraver, een betrouwbare keuze voor al je graafwerkzaamheden. Gebouwd in 2013, heeft deze machine ondanks zijn compacte formaat een indrukwekkend vermogen en duurzaamheid.

Deze minigraver is een ster van het bouwterrein met zijn rupsaandrijving die zorgt voor een soepele en gecontroleerde beweging. Hij is met liefde gebruikt en goed onderhouden, waardoor hij er nog steeds in zeer goede staat uitziet en klaar is om je in verschillende bouwprojecten van dienst te zijn. De machine wordt geleverd exclusief btw vanuit onze vestiging in Nuland.

Bij Van de Wert Trading B.V. bieden we een snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen. Wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt kiezen uit ons uitgebreid aanbod.

Voor een bezichtiging en/of proefrit van de Takeuchi TB216 minigraver, maak je vrijblijvend een afspraak. Bel even vooraf, want we zijn niet altijd aanwezig. Deze machine wordt verkocht in AS-IS conditie zonder garantie.

Wij zien er naar uit om je te verwelkomen op Bedrijfsstraat 3 in Nuland of bezoek onze website www.vandewert.nl voor meer informatie en ons complete aanbod. We zijn ook bereikbaar via info@vandewert.nl of bel 0031735320044. Doe de slimme zet, kies voor de Takeuchi TB216.

Vergelijkbare machines