Nissan 02L25CU Heftruck Nissan 02L25CU duplo 340 Freelift elektrisch

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

5.400 uur

1997

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNissan
Model02L25CU Heftruck Nissan 02L25CU duplo 340 Freelift elektrisch
Bouwjaar1997
ConditieGebruikt
Draaiuren5.400 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Dompel jezelf onder in de wereld van efficiëntie en productiviteit met deze solide Nissan 02L25CU Elektrische Heftruck. Met een constructiejaar van 1997, heeft deze machine bewezen betrouwbaar te zijn, een kwaliteit die je zoekt in je interne logistiek.

Deze heftruck, speciaal ontworpen voor interne logistiek, wordt gekenmerkt door zijn uitstekende prestaties en draagt bij aan de efficiëntie van jouw logistieke processen. De Nissan 02L25CU heeft een duplo 340 Freelift en is elektrisch aangedreven, een combinatie die zorgt voor optimale kracht en eco-vriendelijkheid.

Deze Nissan Heftruck komt van Van de Wert Trading B.V., een bedrijf bekend om haar snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen. Let op, dit voertuig wordt verkocht in zijn huidige (AS-IS) staat zonder garantie. Echter, je bent altijd welkom om het vrijblijvend te bezichtigen of een proefrit te maken door een afspraak te maken.

Mis deze kans niet om je logistieke proces te optimaliseren met deze betrouwbare Nissan 02L25CU elektrische heftruck. Meer details zijn beschikbaar op de website van Van de Wert Trading B.V. Neem vandaag nog contact met hen op!

Vergelijkbare machines