• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H2.5FT Triplo 490 Freelift/Sideshift LPG 2011

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

8.770 uur

2011

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH2.5FT Triplo 490 Freelift/Sideshift LPG 2011
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren8.770 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ben je op zoek naar een duurzame, betrouwbare en krachtige heftruck? Overweeg dan deze Hyster H2.5FT Triplo 490 Freelift/Sideshift LPG uit 2011. Deze heftruck, afkomstig van het gerenommeerde merk Hyster, staat garant voor kwaliteit en prestaties.

Met zijn Triplo 490 Freelift en Sideshift opties biedt deze machine flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het hanteren van goederen. Bovendien is hij uitgerust met LPG-antrieb, wat betekent dat hij milieuvriendelijker en goedkoper in het gebruik is dan dieselheftrucks.

Deze Hyster heftruck is momenteel beschikbaar bij Van de Wert Trading B.V., een bedrijf dat bekend staat om zijn snel wisselende voorraad machines en aanbouwdelen. Wij leveren al onze machines in AS-IS condities, zonder garanties, waardoor je ze tegen handelsprijzen kunt aanschaffen.

Ben je geïnteresseerd en wil je deze heftruck in actie zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. We zijn niet altijd aanwezig, dus bel vooraf om teleurstelling te voorkomen. Je kunt ons vinden aan de Bedrijfsstraat 3 in Nuland. Voor meer informatie kun je mailen naar info@vandewert.nl of bel ons op 0031735320044.

Bezoek ook eens onze website, www.vandewert.nl, voor meer informatie over onze huidige voorraad en toekomstige aanbiedingen. Waar wacht je nog op? Jouw volgende heftruck staat mogelijk al op je te wachten!

Vergelijkbare machines