Artison FD35 Heftruck Artison FD35 Tiplo 470 Freelift/sideshift Yanmar Diesel 2008

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

8.150 uur

2008

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkArtison
ModelFD35 Heftruck Artison FD35 Tiplo 470 Freelift/sideshift Yanmar Diesel 2008
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren8.150 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Zoek je betrouwbaarheid en efficiëntie voor je interne logistiek? Overweeg dan deze Artison FD35 heftruck, gebouwd in 2008 en ontworpen voor maximale prestaties en productiviteit. Met deze diesel gestuurde machine ben je voorbereid op elke uitdaging in je magazijn of opslagplaats.

Deze Artison FD35 is uitgerust met talrijke functies, zoals een Tiplo 470 freelift en sideshift, die allemaal bijdragen aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van het model. Deze heftruck is ontwikkeld voor unieke wendbaarheid en uitstekende stabiliteit, wat het verwerken van zware ladingen eenvoudiger en veiliger maakt.

De Artison FD35 heftruck wordt verkocht door Van de Wert Trading B.V., een bedrijf met een snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen. Als je de Artison wilt zien of er een proefrit mee wilt maken, kun je vrijblijvend een afspraak maken. Houd er rekening mee dat Van de Wert Trading B.V. machines verkoopt tegen handelsprijzen in 'AS-IS' condities, zonder garanties.

Deze Artison FD35 is een sterke, degelijke en betrouwbare keuze voor je interne logistieke behoeften. Meer informatie is beschikbaar op onze website. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergelijkbare machines