Artison FD35 Heftruck Artison FD35 Tiplo 470 Freelift/sideshift Yanmar Diesel 2009

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2009

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkArtison
ModelFD35 Heftruck Artison FD35 Tiplo 470 Freelift/sideshift Yanmar Diesel 2009
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare heftruck voor interne logistiek binnen je bedrijf? Dan is deze schadevrije Artison FD35 Heftruck uit 2009 wellicht een interessante optie voor je. Deze machine is sinds zijn constructiejaar goed onderhouden en nog altijd in uitstekende conditie, wat hem ideaal maakt voor intensieve inzet.

Bij aanschaf van deze heftruck profiteer je van extra functies zoals een zijschuiver, wat het manoeuvreren nog gemakkelijker maakt. Hiermee kun je jouw goederen op een efficiëntere manier verplaatsen, zonder je zorgen te maken over mogelijke schade.

Deze heftruck wordt aangeboden door Van de Wert Trading B.V., een bedrijf dat bekend staat om hun snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen. Bij Van de Wert Trading B.V. kun je rekenen op eerlijke handelsprijzen en transacties in AS-IS conditie zonder garanties.

Interesse in een bezichtiging of een proefrit met deze Artison FD35 Heftruck? Neem dan vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. Let op: we zijn niet altijd aanwezig, dus even bellen vooraf is verstandig. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Nuland voor een nadere kennismaking met deze heftruck.

Vergelijkbare machines