• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX70-16

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

4.648 km

4.648 uur

2019

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX70-16
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Tellerstand4.648 km
Draaiuren4.648 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ervaar de kracht en duurzaamheid van deze Still RX70-16 heftruck uit 2019. Met een robuuste bouw en betrouwbaar Duits ontwerp, is deze machine perfect geschikt voor elke zware taak. Hij beschikt over een indrukwekkende hefcapaciteit van maar liefst 1.600 kg en reikt tot een hoogte van 4920 mm, waardoor geen enkele lading buiten bereik is.

Met 4.648 uur op de teller heeft deze heftruck zichzelf al bewezen in het veld, maar is nog steeds klaar voor veel meer uren intensief gebruik. Dankzij de geïntegreerde sideshift en freelift functies biedt deze machine meer flexibiliteit en efficiëntie in jouw dagelijkse operaties.

Veiligheid is ook een prioriteit. De heftruck is uitgerust met camera's voor en achter, waardoor je altijd volledige zichtbaarheid hebt tijdens het rijden en manoeuvreren. Dit wordt verder aangevuld met een doorrijdhoogte van 2160 mm, waardoor je eenvoudig je weg kunt vinden in de meest uitdagende omgevingen.

Wil je zelf zien wat deze machine allemaal in huis heeft? Maak dan een afspraak voor een proefrit. En als je de Still RX70-16 in actie wilt zien, bekijk dan onze video op YouTube.

We begrijpen dat de aanschaf van een heftruck een grote investering kan zijn. Daarom bieden we ook de mogelijkheid tot financial lease over een periode van 36 maanden, waarbij de maandelijkse betaling slechts € 346,- bedraagt. Maar let wel, deze berekening is onder voorbehoud van kredietacceptatie en mogelijke rente- en tariefwijzigingen via onze externe partner.

Vergelijkbare machines