• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H3.00XM

Image

7.857 km

7.857 uur

2008

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH3.00XM
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Tellerstand7.857 km
Draaiuren7.857 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ontdek deze robuuste Hyster H3.00XM Triplex heftruck, recentelijk binnengekomen en klaar voor actie. Deze duurzame machine stamt uit 2008 en bevindt zich nog in een goede staat, klaar om lasten van wel 3.000 kg te tillen.

Naast jouw zware hijsklussen klaart deze Hyster ook hoogtewerk moeiteloos. Met een hefcapaciteit tot wel 4.765 mm, helpt deze heftruck je om de meest uitdagende objecten naar de juiste hoogte te tillen. En dankzij de freeliftfunctie is het manoeuvreren op verschillende hoogtes een fluitje van een cent.

Een ander geweldig kenmerk van deze Hyster is de vorkenversteller, waardoor je moeiteloos de afstand van de vorken aan kunt passen. Met lepels van 1.200 mm is deze heftruck uitgerust om elke klus aan te pakken.

En maak je geen zorgen over krappe ruimtes. Met de lage doorrijdhoogte van 2.200 mm kan deze machine op de meest onbereikbare plekken komen. Bovendien is er binnenkort een video beschikbaar, zodat je de topconditie van de motor zelf kunt zien.

Benieuwd naar de Hyster H3.00XM Triplex heftruck? Maak een afspraak voor een proefrit om deze krachtpatser zelf te ervaren.

Vergelijkbare machines