• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still R60-25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

17.484 uur

1998

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR60-25
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt
Draaiuren17.484 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Verhoog de productiviteit op werk met deze Still R60-25 elektrische heftruck. Met een solide capaciteit van 2500kg, kan deze machine moeiteloos zware lasten verplaatsen, waardoor het een essentieel onderdeel van je werkplaats of magazijn wordt.

De heftruck heeft een indrukwekkende hefhoogte van 480cm, wat waardevol kan zijn bij het stapelen en verplaatsen van goederen op hogere planken. Daarnaast beschikt de heftruck over een handige zijverschuiving functie, wat meer flexibiliteit betekent bij het manoeuvreren van de ladingen in krappe omgevingen.

Daarboven biedt de 4de-functie van de Still R60-25 nog extra veelzijdigheid, waardoor jouw team efficiënter kan werken en tijd kan besparen tijdens dagelijkse operaties. De goede banden van de heftruck zorgen voor een stabiele en soepele rit, terwijl de comfortabele stoel het gemak voor de bestuurder verhoogt, zelfs tijdens langere shifts.

De heftruck komt ook met een inbegrepen acculader, wat betekent dat je alles bij de hand hebt om meteen aan de slag te kunnen. Inruil en transport zijn mogelijk in overleg, waardoor je een op maat gemaakte deal kunt samenstellen die past bij je bedrijfsbehoeften.

Dit is de perfecte gelegenheid om een robuuste en betrouwbare heftruck aan je materieel toe te voegen. De Still R60-25 staat klaar om je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4700 kg