• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

12.875 uur

2011

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-35
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren12.875 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de uitmuntende prestaties en veelzijdigheid van de Still RX60-35 elektrische heftruck. Met een indrukwekkend hefvermogen van 3500 kg en een maximale hefhoogte van 495 cm, is deze machine in staat om zelfs de zwaarste lasten met gemak te hanteren.

De heftruck is uitgerust met een duplex mast en dubbele vork, waardoor hij in staat is om diverse soorten ladingen efficiënt te verplaatsen. Daarnaast is de Still RX60-35 ook voorzien van extra functies zoals een side-shift en vorkenspreider, wat deze machine extra flexibel en gebruiksvriendelijk maakt.

Comfort en veiligheid zijn ook in overweging genomen met deze heftruck, die beschikt over een cabine, werklampen en gebruik maakt van non-marking banden om geen sporen achter te laten op de grond. De besturing wordt vergemakkelijkt door de joystick en de machine wordt standaard geleverd inclusief acculader.

De batterij uit 2016 verzekert een duurzame en energie-efficiënte prestatie, wat de Still RX60-35 tot een betrouwbare en duurzame keuze maakt voor jouw operatie.

Mocht je interesse hebben in een eventuele inruil of transport van de machine, dan is dat mogelijk in overleg. Kortom, de Still RX60-35 elektrische heftruck is een slimme investering voor elke professional die op zoek is naar efficiënte en betrouwbare zware apparatuur.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5736 kg

Vergelijkbare machines