• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kalmar EFY35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

1997

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKalmar
ModelEFY35
Bouwjaar1997
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Verrijk je werkruimte met deze efficiënte Kalmar EFY35 elektrische zijlader. Ontworpen om met gemak zware lasten te hanteren, biedt deze heftruck een indrukwekkend hefvermogen van 3500 kg. De hefhoogte van 800 cm paired met een vrije heffing van 175 cm maakt hem uiterst functioneel en flexibel in een verscheidenheid van werkomstandigheden.

De toevoeging van een triplex mast en 4-weg zijlader optimaliseert de bedienbaarheid en door het nieuwe 2020 batterijmodel heb je gegarandeerd een betrouwbare energiebron voor langdurige operaties. Deze Kalmar EFY35 is verder uitgerust met een vorkenspreider (302/37cm) om een veilige en stevige grip op je lading te verzekeren. En maak je geen zorgen - een acculader is inbegrepen.

Mocht je al eigenaar zijn van een machine en op zoek zijn naar een upgrade, we bieden mogelijkheden voor inruil. Eveneens kunnen we, in overleg, het transport van deze machine voor je regelen om het aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Kalmar en overweeg deze ijzersterke EFY35 elektrische zijlader. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6200 kg

Vergelijkbare machines