• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-15

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

4.487 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-15
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren4.487 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Neem een kijkje naar deze Still RX20-15 elektrische heftruck. Deze robuuste machine heeft een maximaal hefvermogen van 1500 kg en kan lasten tot een hoogte van 340 cm tillen. Met een vrije heffing van 160 cm is deze heftruck ook in staat om zware lasten boven grondniveau te tillen zonder de last te verplaatsen, waardoor je de vrijheid hebt om delicate of onstabiele items veilig te manoeuvreren.

Deze Still heftruck is ook uitgerust met een zijverschuiving - een praktische en zeer waardevolle functie waarmee je pallets zijwaarts kunt verplaatsen zonder de truck zelf te bewegen. Dit verbetert de efficiëntie en vermindert de tijd die nodig is om ladingen te positioneren.

Tijdens die late avonduren of vroege ochtenden zorgen de werklampen in de heftruck voor voldoende licht voor jou om je werk veilig en efficiënt voort te zetten. En natuurlijk is er een inbegrepen acculader om de truck bedrijfsklaar te houden, zodat je effectief kunt blijven werken.

Bovendien is er mogelijkheid tot inruil en bieden we ook transportopties. Deze kunnen we in overleg regelen om aan jouw specifieke vereisten te voldoen.

Dit is je kans om een betrouwbare en efficiënte heftruck aan je vloot toe te voegen. De Still RX20-15 is een optie die het overwegen waard is, vooral als je waarde hecht aan kracht, flexibiliteit en betrouwbaarheid bij jouw hefwerktuigen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3031 kg

Vergelijkbare machines